Marine article

Navigations- och båtkurser, nu med utbildningsgaranti!

Förarintyg, Båtpraktik & Kustskepparintyg i Stockholm & Göteborg samt på distans

Välkommen till Svensk Båtutbildning! Vi erbjuder navigations- och båtkurser i centrala Stockholm och Göteborg samt på distans för dig som älskar skärgården och havet. Vår utbildningsgaranti innebär att du får läsa om kursen utan kostnad om du mot förmodan inte klarar examinationen. Verksamheten är primärt fokuserad på tre kurser:

  1. Förarintyget som är grundkursen, kallas även Förarbevis. Läses i klassrum under en helg i Stockholm eller Göteborg alternativt som lärarledd distanskurs via Zoom. Förarintyget erbjuder vi också som distanskurs som du läser helt på egen hand.
  2. Båtpraktiken som är en praktisk kurs på havet i båt med instruktör under 4 timmar. Kursen går i Stockholm och på Orust på västkusten.
  3. Kustskepparintyget som är fortsättningskursen, kallas även skepparexamen. Kursen är för dig med större båt (över 12 x 4 meter) och/eller intresse av att lära mer. Förarintyg och Båtpraktiksintyg är krav. Läses under en lärarledd helg i Stockholm eller Göteborg eller som distanskurs som du läser på egen hand.

Vi erbjuder även SRC-certifikat (VHF-intyg) som distanskurs. Välkommen att boka din kurs hos oss idag!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *